ONTBIJT SET EI VRIENDIN

ONTBIJT SET EI VRIENDIN

ONTBIJT SET EI VRIENDIN

Verwen je vriendin een eitje op bed! Met dit Paisley dienblaadje met gouden randjes en achthoekig porselein in wit met gouden letters. Ei en Vriendin; makkelijker kan je t niet krijgen! Het enige wat je hoeft te doen is een ei koken en een kopje koffie te zetten! Verrasssing Galore in de ochtend!

BREAKFAST SET EGG GIRLFRIEND Spoil your girlfriend with breakfast in bed! This Paisley decorated platter with golden rims is filled with and white porcelain in an octagonal shape white with gold lettering. Ei means Egg and Vriendin means Girlfriend in Dutch. Easy as pie; all you need to do is boil an egg  and make a cup of coffee! Surprise Galore in the morning!

Precies wat je ontvangt: Een keramieken bakje  met paisley decor in blauwen (hispania, C.H. manises decorado rgdo,made in spain)) / een 8 hoekige eierdop, en een achthoekige beker (Eversberg, Bavaria) met een goudkleurig lepeltje versierd met een hartje (stainless steel made in japan)

Exactly what you get: Ceramic platter with paisley decor in blue (hispania, C.H. manises decorado rgdo,made in spain)) / octagonal shaped eggcup, and mug (Eversberg, Bavaria) both with text in goldd.   A decorated spoon in goldtone decoraten with a heart. (stainless steel made in japan)

€37,50 (including shipping within The Netherlands)

Op het moment ook verkrijgbaar bij de Mini Shopping Center of Cool winkel in de Gravenstraat te Amsterdam.
At the moment also available at the Mini Shopping Center of Cool store, Gravenstraat, Amsterdam

Contact Mrs Jack voor meer informatie of om te bestellen.

Please contact Mrs Jack for more information or to order.